Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

+ de 100 consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

FIDELITZANT CLIENTS I POTENCIANT VENDES: LA CLAU PER A L'ÈXIT EN LA RESTAURACIÓ

FIDELITZANT CLIENTS I POTENCIANT VENDES: LA CLAU PER A L'ÈXIT EN LA RESTAURACIÓ

Assessorament, Experiències, Formació, Marketing
En l'àmbit de la restauració, el secret per a un negoci pròsper no es limita només a...
136
TAPES FUSIÓ: SORPRÈN ELS TEUS CLIENTS AMB SABORS ÚNICS I INNOVADORS

TAPES FUSIÓ: SORPRÈN ELS TEUS CLIENTS AMB SABORS ÚNICS I INNOVADORS

Tendències, Idees, Receptes, Experiències, Formació
Imagina oferir als teus clients una experiència culinària que combini la...
132
CONSELLS PER OFERIR UN NADAL #DEPEL·LÍCULA

CONSELLS PER OFERIR UN NADAL #DEPEL·LÍCULA

Assessorament, Experiències, Formació, Gestió
A Del Moral sabem que el Nadal és una època molt especial per al sector de la restauració. Aquestes són...
127
EL MÓN DE LES CROQUETES #DELMORAL: ON ES TROBEN LA TRADICIÓ I LA INNOVACIÓ

EL MÓN DE LES CROQUETES #DELMORAL: ON ES TROBEN LA TRADICIÓ I LA INNOVACIÓ

Productes, Idees, Experiències, Assessorament
A tots els grups sempre hi ha un fan de les croquetes, aquell que es menjaria fins i tot beixamel arrebossada, però...
116
UNA SELECCIÓ DE TAPES PER TRIOMFAR AQUESTA PRIMAVERA

UNA SELECCIÓ DE TAPES PER TRIOMFAR AQUESTA PRIMAVERA

Productes, Idees, Assessorament, Ingredients, Experiències
Després d’un hivern llarg on ha costat veure el sol, per fi ha arribat la primavera i el bon temps que tant s’han fet esperar. Les flors reneixen i...
113
DESPRÉS DEL BRUNCH... ARRIBA EL "DRUNCH"!

DESPRÉS DEL BRUNCH... ARRIBA EL "DRUNCH"!

Tendències, Nous negocis, Idees, Assessorament, Experiències
Ara que ja ens havíem apuntat a la moda del "brunch" i les propostes delicioses d’un esmorzar-dinar completíssim, arriba...
111
TENDÈNCIES D’ALIMENTACIÓ QUE MARCARAN LA RESTAURACIÓ EL 2022

TENDÈNCIES D’ALIMENTACIÓ QUE MARCARAN LA RESTAURACIÓ EL 2022

Tendències, Nous negocis, Idees, Experiències, Assessorament
Aquest 2022 que just comença ens torna a portar noves oportunitats i...
109
COM OFERIR EL SERVEI MÉS ATENT I ADIENT AL TEU ESTABLIMENT

COM OFERIR EL SERVEI MÉS ATENT I ADIENT AL TEU ESTABLIMENT

Assessorament, Formació, Experiències, Idees
L’èxit d’un restaurant depèn directament de la qualitat del servei, ja que té una repercussió directa en...
108
5 ESTRATÈGIES CLAU PER A LA TEMPORADA DE NADAL

5 ESTRATÈGIES CLAU PER A LA TEMPORADA DE NADAL

Assessorament, Tendències, Gestió, Experiències, Formació
Sens dubte aquest any, les festes de Nadal seran diferents: després de la vacunació massiva i la...
107
EL MÀRQUETING DE FIDELITZACIÓ: UNA OPORTUNITAT PER LA RESTAURACIÓ

EL MÀRQUETING DE FIDELITZACIÓ: UNA OPORTUNITAT PER LA RESTAURACIÓ

Assessorament, Experiències, Marketing, Gestió, Formació
Atraure clients és una de les accions més indispensables d'un negoci i, en el cas de la majoria de restaurants, la fidelització és...
96
LA NOVA TENDÈNCIA DELS “MEAL KIT”

LA NOVA TENDÈNCIA DELS “MEAL KIT”

Idees, Experiències, Assessorament, Tendències, Nous negocis
En els darrers anys, i més després de la Covid-19, el consum d'aliments s'ha transformat cap a un model més...
95
COM TRIAR L’EMBALATGE IDEAL PEL SERVEI DELIVERY O TAKE AWAY DEL TEU ESTABLIMENT

COM TRIAR L’EMBALATGE IDEAL PEL SERVEI DELIVERY O TAKE AWAY DEL TEU ESTABLIMENT

Higiene, Costos, Experiències, Formació, Nous negocis
La crisi de la Covid-19 ha canviat la nostra manera de consumir. Precisament, l'hostaleria s'ha transformat cap a...
93
COM GENERAR CONFIANÇA ALS NOSTRES CLIENTS EN ÈPOCA DE COVID?

COM GENERAR CONFIANÇA ALS NOSTRES CLIENTS EN ÈPOCA DE COVID?

Seguretat, Assessorament, Experiències, Higiene, Idees
La crisi provocada per la Covid-19 ha obligat, tant a negocis com a la societat, a reinventar-se i adaptar-se a la nova realitat. El sector de...
91
AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

Tendències, Nous negocis, Assessorament, Idees, Experiències
Fins ara estàvem acostumats a que els restaurants tinguessin un horari més o menys fix. Que oferissin...
80
CONSELLS PER SER UN RESTAURANT “BIKE FRIENDLY”

CONSELLS PER SER UN RESTAURANT “BIKE FRIENDLY”

Tendències, Experiències, Assessorament, Nous negocis, Idees
El ciclisme no només és un esport que es practica a dalt de la bici, sinó que és molt més que això. Es tracta també de...
78
EL PET FRIENDLY: GOSSOS I GATS TENEN LLOC AL RESTAURANT

EL PET FRIENDLY: GOSSOS I GATS TENEN LLOC AL RESTAURANT

Tendències, Experiències, Nous negocis, Assessorament, Idees
El cartell de "prohibida l'entrada d'animals" l'hem vist en molts negocis. Però, avui en dia, us podem afirmar que ja...
72
EL JARDÍ DEL XEF: L’HORT AL RESTAURANT

EL JARDÍ DEL XEF: L’HORT AL RESTAURANT

Tendències, Experiències, Nous negocis, Gestió, Costos
Del camp a la taula. Així podríem definir, en poques paraules, la nova tendència en restauració. El "Jardí del Xef" parla d'un model de...
70
LA NOVA TENDÈNCIA DEL CASUAL FOOD

LA NOVA TENDÈNCIA DEL CASUAL FOOD

Nous negocis, Tendències, Experiències, Assessorament, Formació
Menjar ràpid és sinònim de menjar malament? En el nostre dia a dia, el ritme de la rutina pot fer que no...
68
RESTAURANTS “TOP” A INSTAGRAM PER INSPIRAR-NOS

RESTAURANTS “TOP” A INSTAGRAM PER INSPIRAR-NOS

Marketing, Idees, Tendències, Experiències, Assessorament
És trendy el menjar bo i sa, els plats atractius i l’experiència vital d’alimentar-se. Instagram és una de les xarxes socials que està més de moda i...
66
QUÈ ÉS LA NOVA TENDÈNCIA DEL "FOOD JENGA"?

QUÈ ÉS LA NOVA TENDÈNCIA DEL "FOOD JENGA"?

Tendències, Marketing, Experiències, Assessorament, Idees
Amb el menjar no es juga… o sí? Precisament, la nova tendència foodie a Instagram desafia l’advertència tradicional que allunya l’oci i...
65
3 NOVES TENDÈNCIES PER RESTAURANTS

3 NOVES TENDÈNCIES PER RESTAURANTS

Tendències, Assessorament, Experiències, Nous negocis, Experiències
Estar al dia de les últimes tendències és important per tenir un restaurant actualitzat i on la gent se senti còmode. Actualment podem dir que la inclinació es decanta pels...
59
TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

Tendències, Experiències, Assessorament, Nous negocis, Formació
Un cop ja ens hem acomiadat del 2018 i hem pogut veure en perspectiva el què ha resultat de l’any, és hora de centrar-nos en el present i en el que està a punt d’arribar...
54
INSTAGRAM PER A RESTAURANTS

INSTAGRAM PER A RESTAURANTS

Marketing, Formació, Assessorament, Experiències, Tendències
El menjar entra pels ulls. I aquest és el principal motiu pel qual tots els restaurants haurien de tenir un compte d’instagram. Aquesta xarxa social ens permetrà comunicar el menjar que servim...
48
LA IMPORTÀNCIA DEL SERVEI EN HOSTALERIA I COM FIDELITZAR EL PERSONAL

LA IMPORTÀNCIA DEL SERVEI EN HOSTALERIA I COM FIDELITZAR EL PERSONAL

Gestió, Formació, Experiències, Assessorament, Idees
Trobar el personal adequat en hostaleria és difícil. Alhora, l’atenció al client és clau per l’èxit del negoci, ja que un bon servei ens fidelitzarà el client i ens assegurarà un bon...
47
TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

TAPES QUE ELS CLIENTS ESPEREN TROBAR A LA TEVA TERRASSA

Assessorament, Receptes, Menú-Carta, Idees, Experiències
Innovar i sorprendre és sens dubte un art que hem de cuidar i treballar per fidelitzar els nostres clients. No obstant això, ara que ja tenim aquí la temporada de terrasses i que tanquem les noves cartes per...
35
COM MILLORAR LA VISIBILITAT ONLINE DEL TEU NEGOCI

COM MILLORAR LA VISIBILITAT ONLINE DEL TEU NEGOCI

Formació, Marketing, Assessorament, Tendències, Experiències
Estar present a internet i adequar-te al que volen els teus clients s’ha convertit en un fet imprescindible per a qualsevol negoci de restauració. Els nostres clients utilitzen cada vegada més...
32
LA IMPORTÀNCIA DE FIDELITZAR ELS CLIENTS

LA IMPORTÀNCIA DE FIDELITZAR ELS CLIENTS

Formació, Assessorament, Gestió, Marketing, Experiències
Oferir un bon servei tan a la sala com des de la cuina és molt important per a qualsevol negoci de restauració, però si sabem fidelitzar el client, cuidar al màxim les primeres visites i recordar els...
27
CONSELLS PER APROFITAR AL MÀXIM LA TEVA TERRASSA

CONSELLS PER APROFITAR AL MÀXIM LA TEVA TERRASSA

Gestió, Assessorament, Idees, Experiències, Formació
Els mesos d’estiu són els més importants de l’any per tots els restauradors. Les vacances, el bon temps i el turisme fan que les persones tinguem més ganes de sortir de casa i, per tant, ...
25
SALUT I SORPRESES: EL QUE DEMANA EL CLIENT DEL RESTAURANT

SALUT I SORPRESES: EL QUE DEMANA EL CLIENT DEL RESTAURANT

Seguretat, Menú-Carta, Experiències, Tendències, Assessorament
A la IV jornada sobre "Nous Conceptes de Restauració" celebrada a Mercabarna va quedar de manifest que el client del restaurant vol aliments saludables, sostenibilitat i ser sorprès...
19
CONSELLS PER DECORAR UN NEGOCI D'HOSTELERÍA

CONSELLS PER DECORAR UN NEGOCI D'HOSTELERÍA

Idees, Tendències, Experiències, Assessorament
Decoració amb personalitat per el teu bar o restaurant. Cafeteries amb música suau que conviden a la relaxació, restaurants amb ambient rural, franquícies basades en un concepte de vida més natural...
16
APROFITA EL FUTBOL PER INCREMENTAR LES VENDES

APROFITA EL FUTBOL PER INCREMENTAR LES VENDES

Gestió, Assessorament, Experiències, Idees, Marketing
Les retransmissions de partits de futbol en canals televisius privats i l’afició per aquestes, fan que gran part de la població assisteixi a bars i restaurants per veure partits...
11