Innovar i sorprendre és sens dubte un art que hem de cuidar i treballar per fidelitzar els nostres clients. No obstant això, ara que ja tenim aquí la temporada de terrasses i que tanquem les noves cartes per al bon temps, no hem de passar per alt que hi ha algunes tapes de sempre que no poden faltar a la carta d’estiu. Seria un error que per voler innovar, el client que busca les tapes de sempre no les trobi a la nostra carta: podem revisar i donar un toc personal a les tapes de tota la vida, però no podem treure-les mai de la nostra carta!
BRAVES
Les patates braves tenen mil cares segons qui les cuina, però el concepte "fer unes braves" no falla i no pot faltar a la nostra terrassa. El primer que hem de fer és escollir quin tipus de patates preferim per la nostra tapa. N’hi ha que prefereixen tipus dipper, tipus dau o fins i tot tipus adobada. Depenent de la patata escollida seran més o menys cruixents i aniran millor amb una o una altra salsa. I aquí rau el secret, en la salsa! Unes bones patates acompanyades d'una bona salsa (picant o no), serà el secret perquè tothom repeteixi i ens situem en el rànquing dels establiments amb les millors braves de la zona!
CROQUETES
Són perfectes per completar un menú infantil i per a una carta pensada per al públic familiar. Però les croquetes són una tapa de tota la vida que triomfa a les terrasses. No falla tenir les clàssiques de pernil, pollastre o rostit; però si volem marcar una mica la diferència, podem apostar per les de ceps, xipiró, cabrales o cua de bou. Si opteu per les mini croquetes, el format serà més de tapa convencional; si agafeu les de mida mitjana i les presenteu bé, també us encaixarà a la carta.
CALAMARS
Uns bons calamars a la romana, fàcils i ràpids de preparar, no poden faltar mai en una terrassa. Acompanyar-los només amb llimona o donar un toc original amb una maionesa especial, com per exemple maionesa de wasabi, ja dependrà del caràcter del nostre local. En tot cas, els calamars donen un toc mediterrani a la nostra carta i entren en el rànquing de tapes més demanades amb el bon temps.
NUGGETS DE POLLASTRE
Són una mica com les braves, que no poden faltar però el toc de gràcia i de diferenciació el donarem amb la salsa que preparem. Els nuggets combinen molt bé amb salsa barbacoa, salsa agredolça, de mostassa i mel o de iogurt.
Us desitgem a tots una molt bona temporada de terrasses i us convidem a contactar amb el vostre comercial si necessiteu algun producte en concret o si desitgeu més informació dels nostres productes.
Font: Frigoríficos del Moral SA.