Esmorzars, dinars i... "brunch"
Evidentment, com tot restaurant, el punt més important del servei és el menjar. I, per tant, hem d'oferir bones opcions, amb la millor qualitat possible i, a més, que resultin plaents pels paladars dels nostres clients. Però una cosa hem de tenir clara: el ciclisme és un esport que va més enllà de pedalar, ja que també és una manera de viure la vida.
@lafabricacafes
La majoria dels ciclistes opten per adquirir bons hàbits de vida i apostar per una alimentació sana i adient per l'esport que realitzen. Els restaurants "bike friendly" s'especialitzen sobretot en esmorzars, per poder ser l'àpat que dóna el tret de sortida a la jornada; en dinars, per recuperar energies i calories amb l'àpat més important del dia; i el brunch, un àpat lleuger entre esmorzar i dinar per renovar forces.
@horscategoriegirona
Hem de tenir en compte, per tant, que ens hem d'adaptar als horaris dels ciclistes, intentant obrir a primera hora: les rutes solen començar aviat al matí per poder aprofitar el dia i les hores de sol. També cal estar preparat per acollir, durant tot el matí i el migdia, clients que esperen plats sans, elaborats i complets.
La bicicleta és un client més
Com és d'esperar, el client principal d'un local "bike friendly" és ciclista i això vol dir que hem de posar les coses fàcils perquè es pugui accedir amb la bicicleta. Podem preparar zones per aparcar la bicicleta, habilitar camins dins del local per circular amb la bicicleta, acompanyar les escales amb pendents i, tot això, oferint suficient espai i comoditat per tots els clients.
@horscategoriegirona
També podem optar per complementar els serveis anteriors amb detalls com oferir menjar i begudes energètiques per emportar, comercialitzar alguns accessoris per ciclistes o administrar eines i productes per la neteja i el manteniment de la bici.
Ambientació "bike friendly"
Crear i fomentar una ambientació ciclista ajudarà a fer créixer l'experiència dels nostres clients. Alguns locals decoren les parets amb mallots de diversos colors o hi pengen bicicletes, de les més clàssiques fins a les més modernes. També podem optar per ser encara més originals i decorar el local amb peces de bicicletes, com ara les banyes, el quadre, el manillar o les rodes. Una altra manera de millorar l'estètica és decorar el local amb fotografies, sigui de ciclistes professionals o de clients que han passat pel restaurant i voluntàriament s'hi han fet una fotografia.
@horscategoriegirona
@lafabricacafes
|