Com us deiem abans, l'objectiu de l'article d'avui és donar-vos totes les eines i coneixaments per poder implementar el "drunch" al teu negoci amb una oferta de valor, rendible, sostenible i súper atractiva per els vostres clients.
Per què és interessant oferir propostes com el “drunch” al teu establiment?
✔️ Les propostes de sempre que trobem a les cartes dels restaurants ja no atrauen els clients que cada cop més busquen fora de casa novetats i noves experiències que no es puguin trobar en altres llocs.
✔️ Aquesta tendència permet omplir el teu establiment i treure’n més rendiment en hores on habitualment no hi ha tanta afluència de públic, ja que els clients no han d’escollir si quedar per prendre alguna cosa o sopar, amb un "drunch" directament poden fer-ho tot!
✔️ També és perfecte per potenciar l’afterwork, pel fet que en sortir de la feina, es pot anar amb els companys i allà mateix aprofitar per beure i menjar.
✔️ En termes d'horari del personal i de conciliació, potenciar el "drunch" versus els sopars tradicionals us permetrà aconseguir millorar les jornades (de vegades massa llarges) dels nostre equips.
✔️ Per últim, la possibilitat que cada client pugui demanar diferents tipus de plats segons la gana o el tipus de menjar que busquin en aquell moment, fa del “drunch” una oferta molt temptadora.
Com servir un “drunch” al teu restaurant?
És fonamental per oferir un bon “drunch” tenir en compte la varietat dels aliments i la tipologia dels productes que podem presentar en petits formats. Els podem servir en format de degustació, tapes, plats per compartir o propostes combinades que permetin tastar diversos productes. Alguns productes que no poden faltar en la teva oferta de “drunch” son:
🥪 Aperitius i propostes per picar: tapes, petits sandvitxos, canapès, etc.
🥗 Amanides i propostes refrescants, com la fruita.
🍞 Varietat de pans per acompanyar.
🍽️ Plats principals (en format mini): amb base carn, peix o sense oblidar l’opció vegetariana o vegana.
🍰 Postres: són perfectes les combinacions de pastissos o pastes per degustar.
🍷 Les begudes poden incloure des de cafès o cerveses fins a refrescos, vi o aigua, sempre depenent dels gustos i dels plans de cada client. A mesura que es va fent de nit hi ha la possibilitat d'oferir còctels amb el menú per donar un toc de celebració i festa al teu “drunch”.
|
____ |
Claus per un bon “drunch”
1️⃣ La presentació ha d’entrar per als ulls i convidar a compartir moments entaulats.
2️⃣ Ha de tenir aparença d’abundància, és un petit festí.
3️⃣ El “drunch” s’ha d’oferir en una franja de temps adient, com per exemple entre les 18h i les 21h.
A Del Moral, com sempre, podràs trobar una gran varietat productes ideals per a les teves ofertes de “drunch”. Els nostres comercials especialitzats et poden orientar per a treure el màxim benefici del teu negoci. No ho dubtis més i suma’t a la darrera tendència de la restauració. Si vols saber més de les nostres darreres novetats i capturar tots els moments gastronòmics, consulta la nostra revista.
|
|