Real food |
Aquest moviment basat en el consum de la cuina senzilla vol evitar els productes ultraprocessats que no són bons per la salut. Els seus seguidors aposten pels fruits secs, les verdures, el peix o la carn no processada, entre altres. També hi ha processats bons que sí que es poden consumir com l’oli, la xocolata negra, el pa integral, etc.
|
|
|
___ |
Snacks saludables |
Aquesta tendència busca alternatives als snacks de tota la vida però ara en un format molt més saludable. Un exemple poden ser els dips vegetals en lloc del quètxup o la maionesa, com l’hummus o el guacamole. Un altre snack molt fàcil de trobar i servir són els fruits secs orgànics que s’han posat molt de moda.
|
|
|
___ |
Greixos
vegetals |
L’ús del greix vegetal és recomanable per la seva riquesa en energia i és ideal per als clients més esportistes. Podem trobar molts productes rics en greixos vegetals com l’oli de coco, l’alvocat o les olives que ens permeten preparar propostes saludables i nutritives que agraden a tots els paladars.
|
|
|
___ |
Nous sabors |
Comencen a introduir-se nous sabors tan exòtics com el yuzu, un cítric molt popular al Japó amb un sabor entre agre i àcid que està revolucionant el sector gastronòmic i ja es veu en vinagretes i salses. L’hibisc es caracteritza pel seu sabor agredolç i es pot fer servir en pastes, iogurts i molt més. La cúrcuma, que fa anys que s’empra en la medicina tradicional xinesa, ha entrat a la cuina per combinar-se amb llet, cereals o gelats, entre altres.
|
|