Consells

TREU EL MÀXIM PROFIT A
LES TEVES PREPARACIONS

+ de 100 consells per al professional

En aquesta secció volem proporcionar-te idees, eines i solucions per fer-te més fàcil el teu dia a dia a la cuina.
A DEL MORAL Congelats el nostre compromís és estar sempre 100% al costat dels nostres clients, assessorant-los i
aportant més valor afegit als seus negocis. Esperem que els nostres consells siguin del teu interès!

IDEES PER RENOVAR LA TEVA CARTA DE SANDVITXOS I ENTREPANS

IDEES PER RENOVAR LA TEVA CARTA DE SANDVITXOS I ENTREPANS

Idees, Receptes, Assessorament, Nous negocis, Ingredients
Els entrepans solen ser l’opció més escollida per aquella gent que necessita menjar ràpidament, però...
124
COMPLEMENTA EL TEU SERVEI AL RESTAURANT OFERINT MENJAR A DOMICILI

COMPLEMENTA EL TEU SERVEI AL RESTAURANT OFERINT MENJAR A DOMICILI

Assessorament, Gestió, Nous negocis, Tendències, Formació
El servei d’entrega de menjar a domicili es va popularitzar durant la pandèmia de la Covid-19 i...
123
DESPRÉS DEL BRUNCH... ARRIBA EL "DRUNCH"!

DESPRÉS DEL BRUNCH... ARRIBA EL "DRUNCH"!

Tendències, Nous negocis, Idees, Assessorament, Experiències
Ara que ja ens havíem apuntat a la moda del "brunch" i les propostes delicioses d’un esmorzar-dinar completíssim, arriba...
111
TENDÈNCIES D’ALIMENTACIÓ QUE MARCARAN LA RESTAURACIÓ EL 2022

TENDÈNCIES D’ALIMENTACIÓ QUE MARCARAN LA RESTAURACIÓ EL 2022

Tendències, Nous negocis, Idees, Experiències, Assessorament
Aquest 2022 que just comença ens torna a portar noves oportunitats i...
109
EL MODEL DE NEGOCI DE LES "GHOST KITCHENS": AMENAÇA O OPORTUNITAT?

EL MODEL DE NEGOCI DE LES "GHOST KITCHENS": AMENAÇA O OPORTUNITAT?

Nous negocis, Gestió, Assessorament, Costos, Formació
El menjar per emportar va néixer l’any 1912 a New York, on una coneguda cadena de...
101
COM ADAPTAR-SE A LES DIETES FLEXITARIANES

COM ADAPTAR-SE A LES DIETES FLEXITARIANES

Tendències, Nous negocis, Idees, Formació, Assessorament
Cada vegada són més les persones que es preocupen pels seus hàbits d'alimentació i la procedència dels aliments, i...
97
LA NOVA TENDÈNCIA DELS “MEAL KIT”

LA NOVA TENDÈNCIA DELS “MEAL KIT”

Idees, Experiències, Assessorament, Tendències, Nous negocis
En els darrers anys, i més després de la Covid-19, el consum d'aliments s'ha transformat cap a un model més...
95
APPS PER LLUITAR CONTRA EL MALBARATAMENT ALIMENTARI DEL NOSTRE RESTAURANT

APPS PER LLUITAR CONTRA EL MALBARATAMENT ALIMENTARI DEL NOSTRE RESTAURANT

Idees, Costos, Assessorament, Tendències, Nous negocis
Segons l'ONU, un terç de la producció mundial d'aliments acaba a les escombraries, el que equival a...
94
COM TRIAR L’EMBALATGE IDEAL PEL SERVEI DELIVERY O TAKE AWAY DEL TEU ESTABLIMENT

COM TRIAR L’EMBALATGE IDEAL PEL SERVEI DELIVERY O TAKE AWAY DEL TEU ESTABLIMENT

Higiene, Costos, Experiències, Formació, Nous negocis
La crisi de la Covid-19 ha canviat la nostra manera de consumir. Precisament, l'hostaleria s'ha transformat cap a...
93
COM GESTIONAR LES RESERVES ONLINE DEL NOSTRE RESTAURANT

COM GESTIONAR LES RESERVES ONLINE DEL NOSTRE RESTAURANT

Formació, Assessorament, Gestió, Marketing, Nous negocis
El món digital és una realitat que cada dia que passa té un pes més imprescindible en...
89
COM PRESENTAR EL NOSTRE RESTAURANT A GOOGLE MY BUSINESS

COM PRESENTAR EL NOSTRE RESTAURANT A GOOGLE MY BUSINESS

Formació, Assessorament, Gestió, Marketing, Nous negocis
Avui en dia, sembla inimaginable pensar en una societat sense internet. La xarxa ens proporciona...
88
COM COMUNICAR EL SERVEI DE DELIVERY DEL NOSTRE RESTAURANT?

COM COMUNICAR EL SERVEI DE DELIVERY DEL NOSTRE RESTAURANT?

Tendències, Marketing, Assessorament, Nous negocis, Idees
Tan important és oferir un servei com saber-lo comunicar. En el món actual, qui no es fa visible...
83
COM IMPLEMENTAR EL DELIVERY AL TEU NEGOCI D'HOSTALERIA

COM IMPLEMENTAR EL DELIVERY AL TEU NEGOCI D'HOSTALERIA

Tendències, Gestió, Assessorament, Nous negocis, Idees
Cada vegada són més els negocis de tot tipus i categoria que aposten per oferir serveis de delivery...
82
AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

AVANTATGES D’UN RESTAURANT AMB BRUNCH

Tendències, Nous negocis, Assessorament, Idees, Experiències
Fins ara estàvem acostumats a que els restaurants tinguessin un horari més o menys fix. Que oferissin...
80
CONSELLS PER SER UN RESTAURANT “BIKE FRIENDLY”

CONSELLS PER SER UN RESTAURANT “BIKE FRIENDLY”

Tendències, Experiències, Assessorament, Nous negocis, Idees
El ciclisme no només és un esport que es practica a dalt de la bici, sinó que és molt més que això. Es tracta també de...
78
EL PET FRIENDLY: GOSSOS I GATS TENEN LLOC AL RESTAURANT

EL PET FRIENDLY: GOSSOS I GATS TENEN LLOC AL RESTAURANT

Tendències, Experiències, Nous negocis, Assessorament, Idees
El cartell de "prohibida l'entrada d'animals" l'hem vist en molts negocis. Però, avui en dia, us podem afirmar que ja...
72
EL JARDÍ DEL XEF: L’HORT AL RESTAURANT

EL JARDÍ DEL XEF: L’HORT AL RESTAURANT

Tendències, Experiències, Nous negocis, Gestió, Costos
Del camp a la taula. Així podríem definir, en poques paraules, la nova tendència en restauració. El "Jardí del Xef" parla d'un model de...
70
LA NOVA TENDÈNCIA DEL CASUAL FOOD

LA NOVA TENDÈNCIA DEL CASUAL FOOD

Nous negocis, Tendències, Experiències, Assessorament, Formació
Menjar ràpid és sinònim de menjar malament? En el nostre dia a dia, el ritme de la rutina pot fer que no...
68
3 NOVES TENDÈNCIES PER RESTAURANTS

3 NOVES TENDÈNCIES PER RESTAURANTS

Tendències, Assessorament, Experiències, Nous negocis, Experiències
Estar al dia de les últimes tendències és important per tenir un restaurant actualitzat i on la gent se senti còmode. Actualment podem dir que la inclinació es decanta pels...
59
EL SERVEI A DOMICILI A GIRONA I PROVÍNCIA

EL SERVEI A DOMICILI A GIRONA I PROVÍNCIA

Tendències, Nous negocis, Marketing, Gestió, Formació
El servei de repartiment a domicili està en ple auge: segons un estudi de Kantar Worldpanel, un de cada tres espanyols afirma que sol·licita menjar per emportar o a domicili com a mínim...
57
ELS "SÈNIORS MIL·LENISTES": LA GENERACIÓ QUE MÉS CONSUMEIX

ELS "SÈNIORS MIL·LENISTES": LA GENERACIÓ QUE MÉS CONSUMEIX

Nous negocis, Gestió, Assessorament, Tendències, Marketing
Se’n parla molt poc, però els coneguts com a “Sèniors Mil·lenistes” (nascuts durant el Baby Boom, que actualment ja tenen la cinquantena) són un segment de població a tenir molt en compte pel...
56
TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

TENDÈNCIES DEL 2019 QUE FARAN TRIOMFAR EL TEU RESTAURANT

Tendències, Experiències, Assessorament, Nous negocis, Formació
Un cop ja ens hem acomiadat del 2018 i hem pogut veure en perspectiva el què ha resultat de l’any, és hora de centrar-nos en el present i en el que està a punt d’arribar...
54
HIGIENE, CONSERVACIÓ I PREPARACIÓ D'ALIMENTS A LES FOODTRUCKS

HIGIENE, CONSERVACIÓ I PREPARACIÓ D'ALIMENTS A LES FOODTRUCKS

Nous negocis, Higiene, Seguretat, Assessorament, Tendències
Els foodtrucks han arribat per quedar-se. En els últims anys no ha parat de créixer l’oferta de vehicles mòbils que preparen i venen aliments de manera ambulant. Estan presents a festes,...
45