COMPLEMENTA EL TEU SERVEI AL RESTAURANT OFERINT MENJAR A DOMICILI

El servei d’entrega de menjar a domicili es va popularitzar durant la pandèmia de la Covid-19 i, tot i haver tornat a la presencialitat, els consumidors encara demanden aquest servei, que és plenament compatible amb el menjar a taula. Fer sostenible el #delivery mantenint el servei ordinari del teu restaurant és senzill si saps dimensionar-lo. Si ho aconsegueixes, optimitzaràs el teu temps i reduiràs costos.   

 

 

Restaurador! Aprofita el delivery
per incrementar els teus ingressos

 

A #DelMoral ens sentim part del teu negoci, i per això volem estar al teu costat, per acompanyar-te i assessorar-te en tots els dubtes que tinguis sobre el canal de #delivery. En les pròximes línies volem donar-te idees i consells que t'ajudin a construir una oferta rentable i adaptada 100% als nous temps.

Aspectes com la infraestructura, una carta adequada al servei que ofereixes i un bon sistema de comandes són clau per marcar la diferència, i ben solucionats t'ajudaran a tirar endavant amb èxit en la teva aventura amb el delivery.

 

 

La mida aquí sí que importa

Si la teva cuina és justa quan el teu restaurant està a ple rendiment, és probable que et costi compatibilitzar ambdós serveis. Ser honest amb els teus mitjans, tan tècnics com de personal a cuina, és un bon començament per plantejar-se oferir el servei de menjar per emportar. El nombre de comensals a sala també serà un dels factors determinants a l’hora de dimensionar el nou servei.

En quan a la infraestructura, tot dependrà de com organitzis la producció de la teva cuina, però molt probablement l’únic canvi substancial el facis a la teva zona d’emplatat, ja que hauràs d’equipar-la per fer un bon envasat dels productes.

 

Cuida el resultat final

Abans de presentar el servei de delivery als teus clients, fes proves per saber si la teva oferta gastronòmica en delivery "viatja" bé o no, i analitza com es comporta el menjar dins de cada envàs, per així poder triar el més adient per a cada elaboració. L’objectiu sempre ha de ser que el menjar arribi al client assegurant la millor qualitat.

Per exemple, si poses un arrebossat tipus panko en un envàs de plàstic hermètic és probable que quan arribi al client s’hagi estovat a causa del vapor del mateix producte i no sigui cruixent. Cal evitar situacions com aquesta per no donar al client una mala experiència en #delivery que acabi repercutint en la teva imatge en sala. 

 

 

Fes de la qualitat el teu segell

A l’hora de repondre el teu estoc de productes hauràs de tenir en compte quins ingredients necessites per la teva oferta de delivery. El menjar a domicili també serà part de la teva marca i cal que sigui de la mateixa qualitat que el  menjar que serveixes en el teu restaurant in situ.

Escull bé els teus proveïdors i assegura't que amb ells pots cobrir totes les teves necessitats. Comptant amb #DelMoral com a proveïdor de confiança saps que tens al teu abast un catàleg complert de productes versàtils i de primeres marques amb els que podràs crear una oferta variada i atractiva pels teus clients.

 

Que surtin els plats i els números!

La selecció de plats que poses a la teva carta també t’ajudarà a optimitzar els preus del servei de delivery, i a organitzar aquest nou servei a la cuina. Procura que la carta de menjar per endur mantingui l’essència del teu local, però alhora assegura't que no sigui massa extensa. Una oferta reduïda t'ajudarà a mantenir en equilibri la feina de portes endins, i que el teu servei a sala continuï essent de màxima qualitat.

 

 

L'experiència comença amb la comanda

El sistema de comandes i distribució són molt importants. El sistema que triïs per demanar els productes serà la porta d’entrada al teu negoci per alguns dels teus clients, així que fer esperar molta estona al telèfon per fer una comanda, o un web que requereixi molts de clics, crearà una mala experiència.

Avui dia hi ha moltes solucions a la xarxa que permeten diferents sistemes de distribució. Per fer arribar el menjar als clients has de comptar amb personal i mitjans tècnics adequats al servei, tot i que també pots valorar opcions digitalitzadores que incloguin la distribució.

 

#DelMoral volem ser un dels teus aliats en aquesta transformació. El nostre equip de comercials t’ajudarà oferint productes d'una qualitat excel·lent, que s'adapten a tots els estils de cuina, a les últimes tendències i a tot tipus de públic. Amb #DelMoral tindràs els millors ingredients pel teu #delivery. No dubtis en demanar consell!

​​​

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat