Oferir tapes o “montaditos” al teu bar o restaurant pot ser una opció molt rendible que segur que agrada als teus clients. I es que, a diferència del que ens pot semblar, crear tapes originals i delicioses no té perquè ser car ja que podem utilitzar els ingredients que normalment fem servir en els nostres menús o per preparar entrepans. Només cal que els hi donem una volta i presentar-ho de forma creativa. Però com que començar de zero pot ser complicat, t’ensenyem 6 tapes fàcils que hem creat perquè puguis sorprendre als teus clients.
La típica
La primera que et proposem consisteix en sucar un tros de Coca de l’Empordà amb tomàquet i cobrir-la amb pernil ibèric i formatge brie. Després, només caldrà posar-la dos minuts al forn perquè el brie es desfaci. Mmm...
Ingredients:
Formatge brie
Pernil ibèric
Coca de l’Empordà
L’anglesa
Aquesta tapa encantarà als amants del salmó. Per elaborar-la, talla una focaccia a trossets i prepara varis ous durs. Pela i trosseja l’ou i unta la focaccia amb crema de formatge. Finalment, afegeix-hi l’ou trossejat i el salmó. També li pots donar un toc aromàtic afegint cibulet i una mica de pebre negre. Deliciosa!
Ingredients:
Formatge d’untar
Salmó fumat
Ou dur
Focaccia
La mini-burguer
Una altra molt bona opció és crear els teus plats en versió reduïda. Per exemple, crea una mini hamburgueses de carn picada, uns trossets de carbassó i formatge de cabra. Després, munta l’hamburguesa en un dels nostres pans mini burguer i sorprèn als teus clients!
Ingredients:
Carn picada
Formatge de cabra
Carbassó
Pa mini burguer
La fresca
Aquesta és la tapa que combina els ingredients ideals perquè els teus clients facin un mos als mesos de més calor. Per fer-lo barreja ou dur, maionesa i tonyina. Posa la mescla sobre un tros de pa multicereal i decora-ho amb gambes. Als teus clients els hi encantarà!
Ingredients:
Ou dur
Tonyina
Maionesa
Gambes
Pa multicereal
La caprese
Una tapa lleugera i plena de sabors. Combinem una rodanxa de tomàquet amb una de mozzarella de búfala i ho disposem a sobre d’un pa d’olives. Ho amanim amb una vinagreta balsàmica i llest. Pot ser més senzilla?
Ingredients:
Mozarella de búfala
Tomàquet
Vinagreta balsàmica
Pa d’olives
La picant
Vols una tapa pels amants dels gustos intensos? Et donem la solució. Fileteja el pollastre a trossets petits, condimenta’l amb curri picant, pebre i, opcionalment, amb una mica de xili també. Després, cuina’l a la planxa amb ceba i serveix el plat en una rodanxa de pa integral. Els hi encantarà!
Ingredients:
Pollastre
Ceba
Pa Integral
Preparat per oferir tapes delicioses als teus clients? Segur que en pots crear moltes més. Siguin com siguin segur que et podem ajudar proporcionant-te els millors ingredients pel teu negoci. Posa’t en contacte amb nosaltres!
Font: Frigoríficos del Moral SA.