SOPES I PLATS CALENTS, LES MILLORS PROPOSTES RECONFORTANTS QUAN FA FRED

A l’hivern les temperatures més baixes ens conviden a entrar a l’interior dels establiments buscant, a més d’un bon àpat o un cafè, un moment reconfortant per escapar-se del fred. Per aquest motiu, els restauradors hem d’estar preparats per oferir un espai càlid i acollidor, i propostes que ajudin als nostres clients a entrar en calor. No hi ha res com combatre el fred amb la cullera a la mà, per això en aquesta època de l’any no poden faltar a les vostres cartes i menús els guisats, els llegums o les sopes.

    

No hi ha res com combatre el
fred amb la cullera a la mà!

 

Els plats de cullera són plats laboriosos perquè requereixen temps i planificació, però també són variats, complets, rendibles i molt eficients a l’hora de planificar la gestió de la cuina.

 

Us recomanem tenir en compte els següents
 consells 
 a l'hora d'elaborar plats calents i propostes reconfortants per a l’hivern

 

Llegums

🥣 Plats gustosos, però lleugers
Els llegums combinen amb molts ingredients per crear plats plens de sabor, però hem de cuidar les combinacions per assegurar que no siguin excessivament pesants. Un bon consell és primer coure els embotits més grassos o la carn a part i després incorporar-los.

🥣 Aprofita-ho tot
Combinant ingredients de manera creativa aconseguiràs plats únics i més saborosos. A més, pot ser una bona oportunitat per evitar el malbaratament i reduir residus en el teu negoci, cuidant el medi ambient i estalviant diners.

🥣 Cuina amb temps
Alguns llegums requereixen estar en remull o temps de coccions llargs. Val la pena preparar els teus plats amb antelació, tingues en compte que a més els sabors i les olors sovint són millors l'endemà de la preparació.

🥣 Plats únics
Com que els plats en cullera són substanciosos et permeten fer combinacions amb primers o segons més lleugers, o fins i tot menús de plat únic combinats amb unes postres que agradin a tothom.

 

Sopes i cremes de verdures

🥄 Un bon caldo 
Podem optar per crear el caldo nosaltres mateixos a partir de restes de pollastre i de verdures, ossos de carn, o caps i espines de peix. Un cop tenim el caldo preparat el podem congelar en porcions. Si no tenim temps, una opció molt eficient i deliciosa és optar per la nostra gamma de caldos i cremes Knorr.

🥄 Cremes de verdures per tots els paladars
Si vols fer les teves pròpies elaboracions, estalvia temps amb les nostres verdures tallades, sempre a punt amb el sabor de la verdura més fresca. És important tenir en compte quan servim cremes de verdures que sempre cal cuidar la textura. Per això podem combinar-les amb lactis com ara llet, nata, formatge cremós, iogurt o fins i tot una mica de mantega.

🥄 A foc lent
Les receptes més gustoses són aquelles que es fan amb temps, amb la sal justa i sense excessius greixos. D’aquesta manera podràs obtenir unes sopes exquisides, tradicionals, saludables i que reconfortin cors a l'hivern!

 

Descobreix més consells i tots els productes que necessites per fer les millors sopes i plats calents de l’hivern en els nostres catàlegs o demanant informació al teu comercial! 

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat