Pren nota d’aquestes vídeo-receptes, perfectes per als teus menús, de la mà de Risso.
Espàrrecs amb maionesa i encenalls de pernil
👉Salsa Maionesa Superior Risso
Un aperitiu fàcil i original per a preparar amb la salsa maionesa premiada per segon any consecutiu com a “Sabor del año”.
Amanida de cigrons i tonyina
👉Salsa Andalusa Risso
A vegades les coses més fàcils són les més gustoses i amb la salsa andalusa feta a base de tomata, ceba i amb el seu punt especial d’espècies, podràs donar als teus plats un toc de sabor exquisit.
Pasta xips
👉Salsa Hannibal Risso
Descobreix aquesta creativa recepta i sorprèn els teus clients amb la salsa hannibal, que té un toc dolç i especiat elaborada amb trossos de ceba torrada.
Pa de pita amb secret ibèric
👉Salsa Mel i Mostassa Risso
Fes un extraordinari entrepà on la carn acompanya subtilment el plat, potenciant el sabor amb l'aromàtica salsa de mel i mostassa.
Crep d'ànec amb Salsa Tailandesa
👉Salsa Barbacoa Risso
Diversifica els teus plats amb incorporacions de la cuina asiàtica amb aquesta nova recepta, acompanyada de la salsa barbacoa amb un toc especiat i una saborosa olor de fumat.
|