PLATS IMPRESCINDIBLES PER A LA TARDOR

Donem la benvinguda a una nova estació i ja podem veure com els arbres canvien de color, el temps es fa cada vegada més variable i les temperatures comencen a baixar. El canvi també el trobem al voltant de la taula, amb noves propostes de plats de cullera, i plats plens de tradició i sabors de temporada. Sens dubte, no hi ha res millor per tornar a compartir bons moments i entrar en calor.

  
  

La tardor
una estació plena de sabors de temporada

  

Alguns dels plats més demanats a la tardor són aquells que incorporen aliments de temporada, com els bolets, les carxofes, la carbassa o les carns més gustoses; són plats que ens fan sentir com a casa.

 

És per això que en l'article del blog d'avui us
proposem un seguit de plats que segur
triomfaran en els vostres...

 menús de tardor 

 
 

Estofats o Guisats

Són plats fets a foc lent amb carn, peix o verdures. És important sempre pensar a daurar la carn amb una mica d’oli al principi i sofregir sense pressa les verdures més adients per a cada recepta.

Un raig de vi negre (per a les carns vermelles) o de vi blanc (per a la carn de porc, el pollastre o els peixos) és una manera fàcil d’afegir-hi sabor. Si volem donar-li un toc àcid, alguns guisats també poden quedar molt bé amb una mica de cervesa.

Consulta totes les nostres propostes de carns més sucoses i verdures llestes per cuinar als nostres catàlegs!

 
   

Els arrossos

Els arrossos, gustosos i reconfortants, són un plat estrella per aquesta temporada, que a més es pot cuinar de maneres diferents per oferir varietat i opcions per a tots els gustos:

  • Els arrossos mariners mai fallen, amb les seves verdures, gambes i un toc de llimona.
  • Per als que prefereixen l’arròs més caldós, el secret és sofregir bé les verdures i utilitzar un bon brou per a donar-li aquest sabor únic.
  • Per als que busquen propostes més contundents, podem oferir arrossos amb carn que incloguin verdures, o fins i tot llegums.
  • Tampoc oblidem als vegetarians i vegans, amb propostes d’arrossos a base de verdures i el que no pot faltar mai en aquests mesos: l’arròs de bolets, que fins i tot el podem saltejar amb castanyes ben picades i fer un arròs deliciosament tardorenc.
 
 
 
 

Cremes de verdures

És una recepta molt flexible perquè es poden utilitzar les verdures de temporada o qualsevol de les que tinguis a mà per fer un menjar lleuger, saludable i que sempre entra bé.

A la tardor pensem en cremes de carbassa o de pastanagues, cremes de xampinyons i altres bolets, amb nata o sense.

Podem donar-los un toc de sabor afegint-hi condiments com all, curri, ceba, crostons, per a fer propostes més creatives.

Fes les teves cremes més delicioses en un moment amb la nostra selecció de verdures ja preparades per cuinar.

     
 

Consulta el nostre catàleg i estalvia temps i diners amb l’àmplia selecció de productes que tenim a #DelMoral, perquè puguis preparar els millors plats de la temporada i seguir sorprenent els teus clients.

 

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat