|
____ |
Els fideus, els macarrons, les tallarines, la pasta fresca, els gnocchis o els arrossos són una solució fàcilment adaptable al servei delivery. Un dels aspectes que faran marcar la diferència és el condiment.
D'una banda, en el cas dels arrossos, no hem d'oblidar-nos de tenir preparat prèviament un bon sofregit a base de ceba, tomata i/o pebrot, i també amb salsitxes (fresques o congelades), pollastre, sèpia, calamars, gambes, musclos i escamarlans.
D'altra banda, també tenim una opció fàcil i ràpida pels plats de pasta: les salses. N'hi ha quasi per a tots els gustos possibles, però nosaltres us recomanem les que mai fallen: la salsa de tomàquet clàssica, la 4 formaggi o la carbonara.
|
|
|
Les tapes són una de les opcions que fan més estiu i ideals per compartir o, fins i tot, per gaudir-ne com a primer plat o acompanyament d'un principal. Podem apostar pels clàssics que mai fallen: croquetes casolanes de pollastre, de pernil ibèric, ceps o bacallà; patates braves, fregides, patates d'Olot i xips; truita de patates o de carbassó; calamars a la romana, xipirons, llagostins i pop; i per descomptat, les típiques aletes de pollastre.
També, tenim altres opcions més originals per desmarcar-nos de la competència, com ara les croquetes vegetarianes de verdures, remolatxa o d'arròs negre amb allioli; dipers o bombes farcides; i pollastre a l'estil Kentucky o els "bandidos" de pollastre.
|
|
|
No ens n’amagarem: estem acostumats a acabar-ho tot dolçament. Per això, us presentem algunes opcions i idees de postres per la carta delivery del vostre restaurant. Opcions tan conegudes com la panna cotta, el iogurt, el tiramisú, els gofres, les crepes, les natilles, el coulant o els cremosos sempre funcionen.
Una altra opció és crear postres pròpies amb ingredients de base com la pasta de full o les planxes. Podem afegir-hi salsa de vainilla, toppings, fruites del bosc, xarops o perles, per donar-los un toc creatiu i deliciós.
|