Amanides boníssimes i completes
|
|
|
|
|
____ |
Les amanides són una solució fresca i sana, i tant es poden consumir com a plat únic, primer plat o per compartir. Totes coincideixen en el fet que són una font rica de verdures i, a vegades, de fruita: tomàquets, enciam, canonges, pastanaga, alvocat, espinacs, escarola, ceba, mango, maduixa i pinya, entre d'altres. Però això no és tot: els hi podem afegir tantíssims més ingredients que donen lloc a una llarga llista de combinacions, ja sigui amb peix, embotit, marisc, llegums, cereals, tubercles, fruits secs o salses.
A continuació us proposem tres amanides bonís-simes i completes:
|
|
|
|
Primerament, l'amanida de pollastre, en la que podem acompanyar les hortalisses amb tires de pollastre o tires de pollastre arrebossat i fer barreja amb la salsa cèsar. En segon lloc, l'amanida de quinoa, un plat energètic gràcies a l'alt valor nutricional de la quinoa, una llavor batejada com a "superaliment". I per últim, la nostra recomanació és l'amanida de salmó, ideal en èpoques de calor: fresca, sana i lleugera. Podem acompanyar les hortalisses i el salmó amb una salsa vinagreta per acabar de perfeccionar la recepta.
|
|
|
|
|
|
|
Pizzes cruixents que agraden a tothom
|
|
|
|
|
|
Poques presentacions calen per a un dels menjars més deliciosos i típics en reunions entre familiars o amics. Això sí: existeixen moltes maneres de fer-les i de moltes qualitats diferents. Per això, us aconsellem que aposteu per les pizzes de Dr.Oetker, les úniques pizzes de massa fresca sense precuinar i ultracongelades. Resultats d'autèntica pizzeria i elaborades amb ingredients d'alta qualitat.
Sense dubte, les pizzes són una solució molt indicada pel servei de delivery: fàcils de transportar, bona relació qualitat-preu i sempre amb molta demanda. A més, les pizzes Dr.Oetker ofereixen diverses possibilitats que s'adapten a tota classe de gustos i preferències: Speciale, ceba i tonyina, 4 formatges, pernil i xampinyons, hawaii, diavola, i bolonyesa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burgers: combinacions guanyadores per escollir
|
|
|
|
Els entrepans d'hamburguesa també són plats ideals pel servei a domicili. A més, estem acostumats a trobar-los a la carta dels restaurants. Per aquest motiu és important apostar per carns de bona qualitat, sigui de porc, pollastre o vedella. Es tracta d'un factor a tenir molt en compte, ja que el que sol marcar la diferència en el sabor i textura de les hamburgueses és la qualitat i el tractament de la carn. Tanmateix, les burgers és un plat que es pot adaptar a tota mena de preferències i al·lèrgies: podem apostar per hamburgueses vegetals, com per exemple la crujiburger d'espinacs o la de pastanaga; les veganes, com la famosa Beyond, o per hamburgueses amb ingredients diferents com la falafel amb cigrons, la de quinoa o la de cuscus.
|
|
|
|
Un altre ingredient indispensable és el pa i, tal com succeeix amb l'hamburguesa en si, la qualitat hi juga un pes important. En gran manera, els pans que acompanyen l'hamburguesa solen ser de forma rodona per adaptar-se a la forma. A partir d'aquí, tenim moltes opcions: cristal·lí, amb o sense llavors, brioche, malta, rústic, tendre o mini. |
|
|
|
|
|
|
La carta per al delivery s’ha de centrar en solucions pràctiques, amb una bona relació qualitat-preu i alta demanda per part dels consumidors. En aquest context de canvi al qual es veu forçat a adaptar-se el sector de l’hostaleria, aquestes noves propostes ens donen l'oportunitat d'apostar per noves vies de servir els nostres clients amb l’atenció de sempre. |
|