El iogurt combina amb molts ingredients, i per les seves propietats nutricionals és recomanable tant per servir com a esmorzar, postres o dinar. Seguidament us proposem algunes receptes, més o menys consistents per adaptar-se a l’àpat i els gustos dels clients. A Del Moral disposem de iogurt natural i iogurt natural ecològic, per escollir segons preferències del vostre establiment.
Iogurt amb fruita fresca
El iogurt és perfectament combinable amb fruites fresques, sobretot les fruites vermelles, com els gerds i les maduixes, o fruites tipus nabius i mores donen un toc de color vistós i un sabor i textura excel·lents.
Iogurt amb cereals
El iogurt amb cereals tipus musli és un esmorzar o berenar energètic i saludable.
Podeu afegir-hi panses i fruits secs per fer-lo encara més complet.
Iogurt amb maduixes i crumble
Amb una elaboració mínima, podem servir un iogurt amb crumble (el podem fer de manera senzilla amb galetes i mantega) i maduixes, alternant capes de cada ingredient i decorant amb maduixes o fruits del bosc.
Espuma de iogurt
Si disposem d’un sifó podrem fer ràpidament una espuma de iogurt.
Només caldrà fer una barreja de nata més sucre i iogurt.
Iogurt amb mel i anous
Un clàssic que acostumem a servir amb mató, però amb iogurt també dona bon resultat i és apte per a grans i petits.
Font: Frigoríficos del Moral SA.