LES SALSES D'AQUEST ESTIU: SÚPER RÀPIDES, MOLT FÀCILS I MOLT BONES

Una salsa acompanya, però també enriqueix i dona alegria a un plat senzill. Sobretot en el cas de tapes i fregits, on una salsa ens complementa la presentació d’un plat i a més dona l’opció al client de combinar-la amb el producte escollit. Hi ha salses preparades, com tota la gamma de "Bocabajos" de Helmann's, que són d’excel·lent qualitat i que sempre cal tenir a mà, però en alguns casos ens pot venir de gust preparar-la nosaltres mateixos, per donar un matís concret que ens interessi i aportar un valor afegit al producte. Seguidament us presentem receptes de salses ràpides i facilíssimes de fer que heu de conèixer per encarar aquesta temporada de sol i terrasses!

Salsa agredolça
És ideal per acompanyar nuggets o sticks de pollastre, i els ingredients són: 2 mides de mel // 2 mides de mostassa fina // 2 mides de maionesa. S'ha de barrejar bé els ingredients per obtenir una salsa clàssica que marida a la perfecció amb precuinats de pollastre. Sol agradar a petits i grans si escollim una mostassa suau que no piqui. Es pot servir a banda en un recipient petit i aconseguirem millorar també la presentació final del plat.

Completar una maionesa
A una maionesa ja preparada li podem afegir ingredients per a enriquir-la i sorprendre als nostres clients amb una salsa gustosa, fresca i única. La menta picada, l’alfàbrega, trossets de tomàquet, jalapeños… poden ser bons aliats. Et recomanem que utilitzis com a base la maionesa Hellmann's Original, ja que per la seva versatilitat és ideal per aquest tipus d'aplicacions. Tria entre les mil i una opcions d'ingredients que hi ha al mercat i capgira totalment el seu gust fent que s’adapti 100% als teu plats.

Salsa verda ràpida
Si triturem oli d’oliva, alls al gust, un manat de julivert i un pessic de sal obtindrem una salsa fresca clàssica ideal per acompanyar patates, peix o fregits de peix.

Salsa fresca de iogurt
Té moltes variants que s’adapten als gustos dels clients i els plats que ha d’acompanyar. Un clàssic és barrejar-la amb una mica de llimona, oli d’oliva i julivert, alfàbrega o anet segons de què disposem. Es barreja tot amb un pessic de salt i pebre i ja tenim la salsa llesta per acompanyar des de peixos, carns o verdures. 

Esperem que aquests consells t'hagin despertat la inspiració i et recordem que si necessites qualsevol tipus d'assessorament culinari o de producte, el nostre equip de comercials i televenda estaran encantat d'ajudar-te. 
 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat