Com hem d'emplatar el gelat?
Tots els gelats requereixen conservar-se a una temperatura d'uns -20 graus centígrads o inferior. En emplatar el producte, aquest va agafant temperatura perdent duresa i adquirint la cremositat característica que els clients esperen a l’hora de menjar-se’l.
Per dilatar el temps de maniobra des que el gelat surt del congelador i arriba als comensals, pots col·locar el plat o copa, quinze minuts abans de l’emplatat, al congelador. D’aquesta manera evitaràs que el gelat es desfaci en contacte amb el plat. En el cas que optis per servir el gelat amb tòpping potenciarà que aquest es solidifiqui.
Un cop servit, sigui amb la cullera racionadora o amb dues culleres normals formant una quenelle, és el moment de presentar el plat de tal manera que els altres elements que disposem no treguin el protagonisme al rei del nostre postre: el gelat.
Si vols anar més enllà i preparar receptes irresistibles,
descarrega't el receptari Krea
i troba tota la inspiració que necessites
|
DEscarregar |
Posa-hi xarop i tòppings
A #DelMoral disposem d'una àmplia gamma de referències de xarops que us facilitaran una presentació perfecta, sigui en plat o copa. Maduixa, caramel, xocolata, cirera, vainilla, toffee i fruites del bosc, són les opcions que t’oferim a l’actual revista i que ara, a més a més, les podràs comprar en promoció.
Si el que vols és generar contrastos i textures en el teu postre, la millor opció són els tòpping. Pots triar entre xocolata negra o xocolata blanca, i són una gamma de xarops líquids que es tornen cruixents en contacte amb els gelats o altres postres freds.
Però les opcions que t'ofereix #DelMoral no es queden aquí. A banda dels deliciosos xarops, pots acompanyar els teus gelat amb un coulis de mango o fins i tot amb alguna peça de fruites del bosc.
|