LA MODA "CASUAL" ARRIBA A L'HOSTALERIA

Anar a un restaurant no és només fer un àpat fora de casa; també significa viure una experiència. I aquesta depèn de molts més factors, a part del menjar: l'atenció al client, l'ambient i l'entorn. Precisament, existeix un element que pot ajudar a millorar la imatge del nostre negoci, tant pel que fa a un aspecte més de moda i decoració com a un altre més corporatiu. 

  
  

Comunica a través de la teva imatge

  
 
  

____

La vestimenta dels treballadors, i sobretot dels que donen més la cara al públic, com els cambrers i els caps de sala, és un factor a tenir en compte per millorar l'experiència dels nostres clients. L'uniforme dels treballadors del nostre restaurant pot ser un reflex dels valors de la nostra empresa: modernitat, elegància, senzillesa, calidesa o proximitat.

Actualment, una de les tendències més utilitzades en l'hostaleria és la moda casual. Una manera eficaç de transmetre proximitat i calidesa. Es tracta de vestir amb la moda coneguda com "de carrer", prescindint d'elements com el davantal, i apostant per un pitrall o fins i tot una granota.

 

  ____
         
____ ____

Apostar per aquest tipus de peça de roba és una bona opció molt més enllà de qualsevol component estètic, ja que aporta comoditat i funcionalitat. Cada vegada, les marques dissenyen i ofereixen més peces de roba per la restauració, sota la doctrina casual.

Entrellaçar practicitat, moda i valor de marca és possible, però a l'hora d'escollir hem de tenir clar què volem transmetre amb el nostre uniforme. Per tant, ha de ser una decisió meditada, intentant evitar anar a última hora. 

 

 

 

       
____

Sense dubte, però, cal estar sempre atents a les tendències del mercat i, ara per ara, el to despreocupat i basant-se en l'escena de carrer és trencador i creatiu.

Una de les màximes que ens poden ajudar per decidir quin ha de ser l'uniforme dels nostres treballadors pot ser aquesta: que l'equip de treball vagi alineat amb l'entorn del comensal objectiu. Per tant, si és el cas que el teu restaurant va dirigit per un públic "de carrer", la tendència casual pot ser un bon aliat.

____
       
____       ____

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

 

Tornar al llistat