|
____ |
El plat principal
En primer lloc busca quin tipus de cuina és el que has d’adaptar per aquests menús i troba els suggeriments perfectes per incorporar a la teva carta. Per exemple, si el teu restaurant ofereix cuina tradicional i casolana, pots optar per clàssics del menú infantil com la pasta a la bolonyesa, així com els llibret de pernil dolç i formatge, el pollastre arrebossat o les mandonguilles amb tomàquet. Si bé és cert que no estem descobrint res de nou, cal no oblidar que el fet de ser infants no treu que no valorin la qualitat. Tant els petits i petites com les seves famílies tindran en compte que tot i tractar-se de plats senzills, siguin bons i amb matèries primeres seleccionades. Si tens productes bàsics congelats de qualitat, llestos per fregir o enfornar, evitaràs temps d’espera i et facilitarà la gestió de producte a la cuina.
En casos més específics, com per exemple la tendència dels restaurants vegetarians, caldrà buscar receptes senzilles i saboroses que agradin a tothom. Croquetes de verdures, pizzes vegetals o carns vegetals, com les noves burger, salsitxa i nuggets vegans, seran un bon aliat dels menús infantils sense carn.
|
|
|
Entrant pels ulls!
Cal tenir en compte que el menjar sempre entra pels ulls, però en el cas dels nens i nenes, aquest és un bàsic que caldrà que complim. No costa gens crear unes presentacions de plats atractives, dediquem-hi una estona buscant idees per internet. No limitem les nostres receptes pel fet de dirigir-se als infants! Si ens arrisquem amb ingredients variats però ben presentats segur que ens funcionaran.
Recomanem també incorporar unes estovalles de paper amb dibuixos o jocs per omplir, i oferir llapissos de colors o algun detall a les famílies que venen al restaurant amb nens.
|