COM PRESENTAR LES POSTRES EN UN RESTAURANT?

Les postres són un dels plats més rentables per tots els establiments de restauració. Tenir bons plats per acabar els àpats, exposar-los de la millor manera possible i servir-los de forma original són les claus per seduir als teus clients. És per això que des de Del Moral et volem donar uns petits consells que t’ajudaran a augmentar les vendes d’aquest tipus de plats.

 

Amor a primera vista
Si tens espai suficient al teu establiment, és ideal posar-hi un expositor refrigerat en el que puguis mostrar les postres que tens a la carta o al menú diari. En aquests casos, és important que mostris les postres de la forma més atractiva possible. En el cas dels pastissos com el de formatge i nabius, la sacher o el pastís de Santiago, una molt bona opció es presentar-los amb safates amb peu. Això donarà un toc d’originalitat i cridarà l’atenció als clients.

Altres plats més petits com el coulant o els profiterols és aconsellable tenir-los exposats tal i com els serviràs als teus clients. Segur que se’ls fa la boca aigua només entrar al restaurant!

 

Cada plat amb les seves postres
Pensar en la combinació dels diferents gustos dins de cada plat és important, de la mateixa manera que ho és presentar-lo de la millor forma possible. Per això et recomanem que triïs una vaixella original per servir les postres. Per exemple, pots utilitzar plats petits i rodons per les porcions individuals dels teus menús. Si el complementes amb bons ingredients faràs que el plat sembli més ple a la vegada que semblarà més delicat i treballat.

D’altra banda, pots utilitzar plats allargats pels pastissos com el de formatge i maduixa o les planxes com la de brownie o llimona. D’aquesta manera tindràs espai en el plat per complementar-ho amb altres ingredients i decorar-lo amb nous sabors que combinin amb el pastís.

 

El millor complement: la creativitat
Ha arribat l’hora d’omplir el plat! Unes postres ben emplatades són aquelles amb les que se’ns fa la boca aigua només de veure-les. Però per aconseguir-ho necessitaràs diferents complements com les boles de gelat, nata, siropes, fruits secs o fruites.

Per exemple, pots complementar les lioneses de nata amb una mica de cacau en pols o sirope de xocolata. En el cas del brownie pots fer-ho amb una bola de sorbet de gerds i unes quantes fruites del bosc. Segur que als teus clients els encantarà!

 

A Del Moral tenim la millor gamma de postres de la província de Girona. No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites qualsevol ingredient.

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat