COM DEFINIR UN MENÚ DEL DIA ATRACTIU I DIFERENT

Darrere de cada menú de restaurant hi ha una estratègia, i aquí és on radica la clau de l'èxit. És fàcil pensar que darrere d’un simple plat només hi ha això, menjar, però, com bé sabeu, tots els elements que componen els nostres restaurants estan pensats per a satisfer els clients d’una manera íntegra. Des de com es para la taula fins a la música que se sent de fons, tot està predisposat de tal manera que el client pugui estar-hi al màxim de bé possible. 

  
  

El menú d'un restaurant:
planificat per a ser nutritiu, ric, sa i creatiu

  

 
 

Abans de posar en marxa els fogons d’un local
de restauració, volem compartir amb vosaltres
una sèrie de consells consensuats amb tots els
companys de professió:

 

Cal conèixer el públic objectiu

Conèixer el públic potencial del teu local és la clau que et permetrà assolir l’èxit. Abans de començar, sempre és convenient conèixer la zona on està situat el vostre negoci i investigar la dinàmica amb la qual funcionen els locals de restauració propers. Cal esbrinar quines són les opcions gastronòmiques dels nostres competidors per poder trobar un buit de mercat, i focalitzar-nos-hi. El nostre local ha de tenir un tret diferencial que ens faci únics, i per això cal assegurar-se que la resta de veïns no es dediquin al mateix que nosaltres.

 

Presentació atractiva de les
opcions gastronòmiques

Realitza una presentació dels plats del menú que sigui irresistible. En els títols, atrau els clients amb paraules curtes i impactants que transmetin curiositat o enyorança, però sense passar-se, ja que podria provocar l'efecte contrari. A més, s'ha de facilitar la lectura ràpida amb la creació d’uns menús amb els plats justos i necessaris. Els professionals recomanen tenir entre tres i sis opcions per a cada una de les parts del menú: entrants, segons i postres. A continuació, una sèrie de productes que pots utilitzar per a estalviar i crear els millors plats en el teu negoci:

 

 

 

   Primers atractius   
Descobreix les millors tapes per a aquesta temporada a la nostra revista de tapes de DelMoral.
 
   Segons que fan salivar   
Els millors productes fàcils de cuinar que sorprendran els teus clients. Descobreix-los al nostre catàleg de precuinats, i consulta també la nostra selecció de peix i carn.
 
   Postres delicioses   
Els teus clients no es podran resistir als capricis que tenim en el nostre catàleg de postres.

 

 

Menús econòmics, creatius
i d'estoc permanent

Ofereix un menú econòmic amb els teus productes estrella, que pots anar canviant cada temporada. Sempre és una bona opció treballar amb plats que es puguin elaborar al moment i que, alhora, es puguin guardar per a dies posteriors. D’aquesta manera, s’augmenta el rendiment dels productes. Finalment, cal tenir present que cal captivar els clients, encara que sigui en el menú del dia. Només fa falta un bonic emplatat que els sorprengui. Aquesta és la forma més fàcil de crear fidelitat.

 

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat