Els últims temps han forçat a que molts bars i restaurants hagin de posar el focus a la rendibilitat del negoci si volen sobreviure. Per sort, a l'hivern molts menús i cartes inclouen plats amb productes de temporada que solen ser molt rendibles, i que representen una oportunitat indiscutible per remuntar econòmicament.
Producte de temporada, i de qualitat
En primer lloc, comença amb els productes bàsics per a les teves receptes. Això inclou aliments com patates, llegums, naps, carbasses, bolets, hortalisses d'arrel, etc. Aquests productes són la base per a una gran varietat de plats saludables i rics en sabor.
També pots aprofitar els productes de temporada per a crear receptes innovadores i sorprenents per als teus clients, que els faran gaudir d'una experiència gastronòmica única. No es tracta de baixar el nivell, sinó de mantenir-se però ajustant i controlant molt bé els nostres costos. Només necessites una mica d'inspiració, un emplatat atractiu i els productes de temporada adequats, per aconseguir un resultat excel·lent.
Y no te olvides que el postre es la mejor forma de terminar una comida. La fruta de invierno, como las manzanas, peras o las naranjas, son buenas opciones para crear recetas de postres saludables y buenísimos. Puedes mezclar estos productos con otros ingredientes, como los frutos secos, para crear sabores únicos. También puedes añadir leche, crema o chocolate para realizar tus recetas aún más deliciosas. Coger como base los productos de temporada y complementarlos con otros ingredientes, será para ti una opción ganadora. En el nostre catàleg trobaràs desenes de referències per fer de les teves postres un plat rodó.
La matèria primera ideal per a cada plat
|
|
A la cuina se solen combinar els aliments de forma equilibrada, de tal manera que els sabors es complementin i s'obtinguin plats variats i nutritius. Una combinació clàssica és la carn amb alguna verdura, ja que les verdures sumen vitamines, minerals i fibres importants per a l'organisme.
L’endívia, l’escarola, la pastanaga, el porro, el rave o la col tenen propietats molt diverses i són ideals per a acompanyar plats de carn, com ara el conill, l’ànec o el pollastre. #DelMoral t’ho posa fàcil en el seu apartat de productes frescos, on podràs trobar un assortiment molt variat de les millors carns de porc i vedella de proximitat, així com d'elaborats, que et facilitaran la gestió del teu dia a dia.
|
|
En definitiva, els productes de temporada són la millor manera per a aconseguir els millors sabors de la cuina. Emprar els productes adequats per a cada plat pot ser la clau per a fer que els teus plats siguin un èxit. Aprofita els avantatges de fer servir productes de temporada per a sorprendre els teus clients!
A #DelMoral, seguint el nostre objectiu de ser "L'estrella de la teva cuina", volem ser el teu aliat, volem ajudar-te a rendibilitzar el teu negoci, i per això compartim amb tu aquests consells, i t'oferim productes amb la millor relació qualitat-preu, perquè puguis portar un bon control de costos, i perquè puguis ajustar al màxim els teus escandalls, fent més simple, eficient i rendible el teu dia a dia.
Com ja saps, el nostre equip de comercials està sempre disposat a assessorar-te i ajudar-te en el que calgui perquè puguis prendre les millors decisions i aconseguir així els millors resultats en el teu negoci. Ells t’ajudaran a trobar els ingredients que necessites, t'inspiraran amb noves elaboracions, i t'oferiran tots els productes que tenim pels professionals de la restauració, i que pots consultar al nostre web i a la nostra revista.
|