AMB #DELMORAL OFERIRÀS GRAELLADES AMB PRODUCTES DE PRIMERA

Una graellada és molt més que un àpat. És l’excusa per reunir-se amb els amics, compartir i gaudir de les #ganesdestiu. Com a restaurador, a més, tens l'oportunitat de lluir-te amb un menú d’elaboració senzilla que destacarà si cuides la qualitat del producte servit i dels acompanyaments. Sigui en una guingueta de platja o en un restaurant, sigui de peix o de carn, sigui per grups reduïts o per colles… si vols oferir una bona graellada als teus clients i donar vida aquest estiu al teu negoci segueix llegint aquest article.

 

 

Tu poses la graella i #delmoral... 
uns productes de primera!

 

Per començar, una graellada pots cuinar-la amb carbó, llenya o gas. Cada un té el seu secret, però en qualsevol cas els teus clients sempre gaudiran d’un menjar deliciós. Si la fas amb llenya, la carn o el peix agafaran l’aroma de la fusta que utilitzis. En canvi, si optes per fer-la amb gas, et permetrà controlar a demanda la temperatura de la graella sense més complexitat.

 

Les de peix i marisc...

Si el teu negoci és al costat del mar, la graellada de peix i marisc segurament serà una de les opcions més sol·licitades. Deixa't assessorar pel teu comercial de #DelMoral i ell t’oferirà una selecció de productes de primera perquè ningú passi gana!

En la gamma de peixos tenim moltíssimes opcions: el turbotel bacallà, el llobarro de peça i la orada. També és una bona opció la ració de pota de pop a la brasa, cada cop més sol·licitada per molts establiments de restauració.

Si passem a la banda del marisc, també tenim opcions per a tots els gustos: en peça grossa la llagosta o el llamàntol, i per racions les gambes, els escamarlans, els llagostins, les cloïsses o les navalles.

Recordeu! És molt important treure el producte de la brasa de manera gradual a mesura que es vagi coent: primer llagostins, gambes i escamarlans per després deixar pas als peixos que requereixen més temps de cocció.

 

 

... o de carn

Per la banda de les carns, també tenim una gran varietat d'opcions per oferir-te, tant en fresc com en congelat. Si comencem per les botifarres, en el nostre catàleg en trobaràs de tot tipus: de pagès, de bolets, d'escalivada,  la tira, la de perol... a més de la xistorra, la morcilla, o els pinxos que no poden faltar a cap graellada. 

També podeu incloure-hi uns peus de porc o un quart de pollastre, que podeu haver marinat anteriorment per donar-li un punt diferenciador. Si per contra busques opcions més premium, pots decidir-te pel porc ibèric, el xai, o el filet i els entrecots de vedella.

Com abans però, recorda anar afegint a la graella les carns per ordre de duresa, per després servir-les en el seu punt òptim de cocció. Comenceu pel pollastre, i després aneu incorporant la resta.

 

 

L'acompanyament...

Tant si feu graellades de carn com de peix, una bona coca de pa sucada amb tomàquet no hi pot faltar a cap de les dues, i si aprofiteu per torrar el pa a la mateixa brasa encara li donareu un punt extra. Després, si voleu posar-hi salsa, l'allioli potser serà la salsa que més us demanaran si feu graellades de carn, i la tàrtara per les de peix.

Necessites més idees per acompanyar les teves graellades? Doncs no t'endescuidis de tenir una bona oferta d'amanides ben refrescants, de verdures i saltejats, de patates fregides o al caliu, d'espàrrecs, escalivats... tots ells poden ser acompanyaments ideals per a les teves graellades.

 

No perdis l’oportunitat i sigues el rei de les graellades aquest estiu. Deixa’t aconsellar per #DelMoral i tindràs un estiu de 10!

 

Font: Frigoríficos del Moral SA.

Tornar al llistat