La carta dels restaurants ha de ser una eina canviant que identifiqui el negoci. Introduir o canviar alguns dels plats pot atraure nous clients al nostre local, sobretot si aconseguim crear receptes originals. Però, una vegada triat i cuinat el producte que volem introduir, es imprescindible tenir en compte amb què el volem acompanyar i crear una presentació d’acord amb les sensacions que volem transmetre.
Cuidar cada un dels detalls dels nostres plats és molt important, per això et proposem quatre acompanyaments senzills que podràs adaptar als plats de la teva carta o menú. Comencem?
1. Patates
Les patates són l’acompanyament per excel·lència. Saber presentar-les d’acord amb el plat és molt important i poden complementar gairebé qualsevol tipus de plat. Es poden cuinar al forn, fregides, gratinades, farcides... A Del Moral tenim més de 25 varietats de patates diferents perquè les puguis preparar com més agradin als teus clients.
2. Saltejats
Fer acompanyaments amb saltejats pot ser una opció senzilla, barata i que aporta varietat a tot tipus de plats. Per exemple, imagina’t com pot canviar un plat de carn amb un bon “pisto” o una mica de pollastre amb un saltejat de bolets i julivert. Combinar diferents gustos a cada plat pot ser el punt diferencial que farà que els clients tornin al teu negoci i, els saltejats, poden ser una manera senzilla i deliciosa d’aconseguir-ho.
3. Salses
Les salses són complements que, moltes vegades, poden esdevenir els autèntics protagonistes dels plats. Saber crear una bona salsa i presentar-la amb les proporcions adients pot diferenciar completament un plat teu del de la competència. Una salsa de formatges, de mostassa, al pebre, una bona beixamel... Solucions senzilles que diferencien el teu negoci.
4. Purés
Els purés poden ser una opció molt fàcil per complementar els plats del teu menú. No hem de fer sempre al típic puré de patates, sinó que podem crear barreges d’altres ingredients o utilitzar altres elaboracions per fer els purés més originals. Per exemple, pots crear purés de diferents verdures i gratinar-ho al forn. Un plat molt senzill ideal per al teu menú diari.
T’animes a crear nous plats? Segur que encantaran als teus clients!
Font: Frigoríficos del Moral SA.